Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι άλλο περιμένουμε από αυτήν την πολιτική συμμορία των 300+ ;;;

 


 

Γνωρίζουμε πλέον σαφώς πως κινείται η σημερινή κυβέρνηση και τους όρους με τους οποίους ψηφίζονται από το κοινοβούλιο οι διάφοροι νόμοι ( φωτογραφικοί – συμφωνίες κομμάτων - μεταμεσονύχτιες ψηφοφορίες με παρουσία ελάχιστων βουλευτών ) όπως και οι Π.Ν.Π. που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. Πρακτικές βέβαια που εφαρμόστηκαν πλειστάκις από κυβερνήσεις στο παρελθόν.

Στην διετία της κορώνας σκορπίστηκαν σε γνωστά και άγνωστα ΜΜΕ δεκάδες μύρια για να έχει ο Ελληνικός λαός πλήρη γνώση της υγειονομικής κατάστασης ώστε να αντιδράσει καταλλήλως με την αποδοχή του τρυπήματος δια βελόνας. Με αδιαφανείς μεθόδους κάποιοι τσέπωσαν ποσά που ζαλίζουν κυριολεκτικά.

Δια της ίδιας μεθόδου σοβαρότατα χρηματικά ποσά έλαβαν τα ΜΜΕ για να μας ενημερώνουν για τα γεγονότα της Ουκρανίας προπαγανδίζοντας με ειδικούς και μη ότι είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας και για το καλό της ανθρωπότητας ( βλέπε δύση ) θα πρέπει να υπομένουμε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τοποθέτησης. Και ένα από αυτά τα αποτελέσματα διαφάνηκε  άμεσα και μας ζεμάτισε. Αναφέρομαι στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Με ανάρτηση στην Διαύγεια(Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Πρόγραμμα Διαύγεια) την Δευτέρα 5/10/2022 το υπό τον κ. Σκρέκα ΥΠΕΝ μας ενημερώνει ότι θα διατεθούν 7.500.000 ευρώ και πάλι στους γνωστούς παραλήπτες ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους να διαφωτίσουν τον Ελληνικό λαό πως να ανοίγει και να κλείνει τους ηλεκτρικούς διακόπτες ώστε να αποφύγει τυχόν ατυχήματα ηλεκτροπληξίας.

Κυρίες και κύριοι αντιλαμβάνεστε θεωρώ ότι η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος έχει γίνει από αυτούς που ορίσαμε να ενεργούν για το συμφέρον μας ένα ευχάριστο σπορ στο οποίο έχουν επιτύχει διεθνείς επιδόσεις.

Τι άλλο περιμένουμε από αυτήν την πολιτική συμμορία των 300+ ;;;

Αν δεν ενωθούμε και συμπλεύσουμε με την Ελλήνων Συνέλευση η ιστορία θα μας γράψει ως τους τέλειους αυτόχειρες εκτός και αν προτιμούμε την θέση του βατράχου μέσα στη θερμαινόμενη κατσαρόλα.

Η πρόσκληση της Ε.ΣΥ είναι πάντα ανοιχτή και όλα όσα βιώνουμε απαιτούν την άμεση ένταξη μας στον μοναδικό αυτόν φορέα για την αποτίναξη του ζυγού από τα πολιτικά κόμματα που μας δυναστεύουν από την δολοφονία του Καποδίστρια και εντεύθεν.

Χρήστος Κράγιας.

https://esykpddm.blogspot.com/2022/10/300.html?fbclid=IwAR3sYp4AcAhYyviefWEgu41zPpYzM9op5Q9tDp9EjeNhsywZrLQfzdS8qlY

Δεν υπάρχουν σχόλια