Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα κοφίνια δεν χωράμε, στα καλάθια περισσεύουμε

 


 

Έχει γίνει πλέον ορατό ότι η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες έχει εντείνει τις πρακτικές αυτές που φτωχοποιούν τον λαό.

Απροκάλυπτα ανενδοίαστα εφαρμόζουν την θεωρία μαστίγιο και καρότο.

Αυτό το σχέδιο αρχή έχει την εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν τα πάσης φύσεως επιδόματα με αποτέλεσμα την άλωση κάθε αντίστασης του πολίτη σε καταστάσεις ένδειας. Τα επιδόματα είναι μια πρακτική δωροδοκίας που σε συνδυασμό με την λήθη και την εισροή στην τσέπη κάποιων ολίγων μετρητών εξαιρούν τους πολιτικούς εκ των ευθυνών των και βεβαίως συγκρατούν τους πολίτες ομήρους σε εξάρτηση από κομματικούς μηχανισμούς. Παρατηρούμε την ένταση των επιδομάτων τον τελευταίο καιρό.

Επίδομα κίνησης θέρμανσης ρεύματος, ενοικίου παιδιών και τόσα άλλα δεικνύουν σαφώς ότι όντως ο λαός βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση και οι κυβερνώντες είναι ανίκανοι να αναστρέψουν αυτήν την φθίνουσα πορεία η απλά δεν το επιθυμούν.

Αυτοί δείχνει και το καλάθι του νοικοκυριού. Είναι η μεγάλη απόδειξη της φτώχειας την όποιαν οι πολιτικοί μετατρέπουν σε επιτυχία. Με διαστρέβλωση της αλήθειας και παραπλανητικές ενέργειες κρύβουν από τους πολίτες τον πλούτο που έχει η πατρίδας μας.

Η τράπεζα της Ανατολής και τα τεράστια καταπιστεύματα φέρνουν ταραχή φόβο άγχος στους κυβερνώντες. Οι αποκαλύψεις του κ. Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις τους έχουν τρομοκρατήσει και προσπαθούν πάση θυσία να θάψουν αυτήν την τεράστια προσπάθεια αφύπνισης των πολιτών. Λοιδορούν και υπονομεύουν την Ελλήνων Συνέλευσις διότι πλέον αντιλήφθηκαν ότι το οριστικό τέλος τους και το ξήλωμα των αντεθνικών των σκοπών είναι εμφανέστατο και ο Έλλην πολίτης επιθυμεί να διοικήσει αυτός ο ίδιος τον τόπο του.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι το καλάθι αυτό έχει και τα καλά του.

Μπορεί να μην βρίσκεις τα παραδοσιακά σε καλές τιμές όμως αστακός, φουά γκρα κ.λπ. είναι προσιτά οπότε θα μπορέσουμε να γευθούμε γκουρμέ φαγητά.

Κλείνω με παροιμία: όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.

Χρήστος Κράγιας

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ : https://www.artemis-sorras.gr/tta

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:  https://www.artemis-sorras.gr/ofc-payment-orders

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ –ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.artemis-sorras.gr/node/109

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : https://www.e-synews.gr/wp/2019/11/02/apologitiko-ypomnima-artemi-sorra-meros-1-2/

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ : https://e-sy.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://www.facebook.com/ellsyneleusis/


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015.pdf

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/12/E-SY-VCH-02-01-2015-SUB.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια